Duivenmarkt 24 maart 2024

P.V. de Witpen organiseert dit jaar weer een duivenmarkt. De markt zal plaatsvinden op zondag 24 maart 2024. Aanvang van de duivenmarkt is 8.30u. Voorafgaand zal er een bonnenverkoop gehouden worden op duiven.net van 11 maart t/m 22 maart. Na afloop van de duivenmarkt zal om 10.30u de eindverkoop van start gaan van onze bonnenverkoop in ons clubgebouw.
Ook dit jaar wordt er weer een derde van de opbrengst geschonken aan een goed doel. Dit doel is dit jaar Stichting Droomdag geworden. Stichting Droomdag organiseert droomdagen voor gezinnen met kinderen onder de 16 waarvan een van de ouders ernstig ziek is. Droomdag realiseert voor deze gezinnen een droomdag; een dag vol verrassingen, volledig gericht op de wensen en dromen van het gezin. Waar kinderen gewoon weer kind kunnen zijn en het gezin even alle zorgen opzij kan zetten. Een dierbare herinnering, op een cruciaal moment.