Categorie: Uitslagen

Laatste vlucht voor Gerard Wielens

Voor de laatste vlucht van dit seizoen hebben 6 liefhebbers van De Witpen in totaal 56 duiven meegegeven met de duivenwagen naar St. Quentin, een plaats in het noorden van Frankrijk, halverwege Brussel en Parijs.

Lees verder

Quiévrain voor G. Wielens en W. Verbeeten

    Dat het vliegseizoen bijna is afgelopen, is te merken aan het aantal liefhebbers dat nog duiven meedoet met een vlucht, en ook aan het aantal duiven dat nog meegaat.

Lees verder

Opnieuw winst voor Gerard Wielens en Willem Verbeeten

De duiven van de  natourvlucht, die evenals de vlucht met jonge duiven uitgesteld werd, konden zondagmorgen om 11.55uur hun weg naar huis beginnen.

Lees verder

Laatste jonge duiven vlucht voor Gerard Leusink

De laatste vlucht met de jonge duiven dat telt voor het kampioenschap ging zaterdag niet door vanwege het slechte weer op de vlieglijn.

Lees verder

Gerard Wielens en Willem Verbeeten winnaars van Tongeren

De tweede natourvlucht, oorspronkelijke lossing vanuit Maaseik, werd gelost in Tongeren op 175 km. van Hengevelde. Omdat we de natourvluchten splitsen in een kampioenschap oude en een met jonge duiven, zijn er ook twee winnaars.

Lees verder

Bennie Rupert wint Morlincourt

De  jonge duiven gingen dit weekend naar Morlincourt, een klein plaatsje in het noorden van Frankrijk op 390 km. van Hengevelde.

Lees verder

Forse overwinningen voor Hennie Averdijk

Dit weekend stonden er twee vluchten op het programma.

Lees verder

Sjonnie Doornkamp en Gerard Leusink winnaars vluchten

uitslag Hannut uitslag Isnes

Eerste jonge duiven vlucht gewonnen door Gerard Leusink

Na een paar keer gezamenlijk africhten van de jonge duiven, was het zaterdag de eerste keer dat de duiven in een wedstrijd hebben gevlogen. Voor jonge duiven is de weersomstandigheid van extra belang.

Lees verder

Laatste fondvlucht voor Willem Verbeeten

De laatste dagfondvlucht was ook een echte fondvlucht. Door de hoge temperatuur en de oostenwind was het voor de duiven behoorlijk pittig om de weg naar huis af te leggen. Het was de bedoeling dat de duiven naar Gien zouden gaan op 575 km. van Hengevelde. Vooraf werd de afstand al ingekort tot 500 km. …

Lees verder