Combinatie Mulder is hun concurentie wederom te snel af!

Afgelopen weekend gingen de jonge duiven op reis naar Tienen (België). Dit betrof een hemelsbrede afstand van ongeveer 193 kilometer. De 288 duiven die ingekorfd werden bij de Witpen werden op zaterdag ochtend om half 9 gelost met een zuidwestenwind.

De snelste duif van dit weekend was er één van de combinatie Mulder. De 23-9035629 was zijn hokgenoot net te snel af en wist zich een seconde eerder het hok in te werken waardoor de 23-9035597 het dit weekend moest doen met een tweede plek. Deze duiven hadden een gemiddelde snelheid van 99,5 km/u gevlogen. Het brons was dit weekend voor Eduard ter Avest.

De top 10 was als volgt:
1, 2, 8. Combinatie Mulder
3. Eduard ter Avest
4, 7. Gerard Wielens
5. Hennie Averdijk
6. Bert Bomer
9. Ronald ten Thije
10. Bennie Rupert