De Witpen Hengevelde en de Snelpost Neede slaan handen in één en gaan samen verder

Waar de duivensport qua ledenbestand in aantallen afneemt, moeten er beslissingen gemaakt worden om toekomstbestendig te blijven. Daarom zijn de besturen van de Witpen en de Snelpost samengekomen en samen gezocht naar een oplossing voor de toekomst.

Na één jaar een gezamelijk kampioenschap te hebben vervlogen is in het najaar van 2022 de knoop doorgehakt om samen één vereniging te worden. De leden van de Snelpost Neede maken de overstap naar de Witpen Hengevelde om daar samen onze hobby verder te kunnen zetten.

Door deze samenvoeging wordt het ledenbestand van de Witpen bijna verdubbelt. Hierdoor zullen in de toekomst de werkzaamheden beter verdeeld kunnen worden. Daarnaast zullen de kampioenschappen interessanter worden en zal bovenal de gezelligheid in de kantine toenemen.